Torsdag 9 maj LAB

På torsdagen var Per tillbaks för att pröva Kinect-tracking med Touch Designer. Med var också Laura, Björn, Linnea Linnea Jardemark, Sara och Niklas. Vi samtalade först en stund och sedan  testade vi videoprojektion med rundgång, efter att Niklas lyckats koppla in en Panasonic GH4 till VJ-programmet Modul 8, via HDMI och en Black Magic Box. Det är alltid lika roligt, oförutsägbart och analogt i känslan.


Film med Laura


Men Sara lärde också ut techno-rave-moves från Berlin till Linnéa och Niklas. Dessa kom sen att vara med både på både torsdagens nattföreställning och fredagens visning. Och Per fortsatte programmera.

Sen på eftermiddagen var det Per, Anna, Amanda, Mari, Björn och Niklas. Vi fortsatte utforska Pers projektioner ur olika aspekter bytte till en videoprojektor som kunde stå längre bak och fick så småningom en interaktiv projektion vi kunde agera i. Där hade vi en improvisation där vi gjorde musik och aktioner i rummet, och samtidigt tog in de interaktiva projektionerna.


Tester



Film impro


Dagen avslutades med röstimprovisation vid pianot där Annas åtta månaders son medverkade sittandes på pianot. Det blev speciellt. Här i inspelning från telefon.


Röstimpro